lauantai 9. helmikuuta 2013

Jogurtti-mustikka -kakku ja -leivokset.





Kaksi kakkua ja kaksitoista leivosta.
Jogurtti-mustikka -täyte, päällä värjätty kirkaskuumahyytelö, sisällä tumma vetopohja ja mustikkamarmeladi. Koristeet marsipaania ja valkosuklaata.




2 kommenttia:

  1. moi! aivan ihania leivoksia! en voi ymmärtää miten nuo koristelut kakuissa voi olla noin upeita. Mutta oli mulla kysyttävääki, mikä toi kakun pohja on? onks se tehty joitain vaaleista kekseistä? itse olen tahnyt aina vain dikestive pohjan :o

    VastaaPoista
  2. moikka! ja kaunis kiitos kommentista :))

    Kakun pohjana toimii valmis vetopohja! Eli siis saman tyyppinen kuin kääretorttulevy :) Minäkin teen yleensä kotona digestive-kekseistä, mutta koulussa koitin tuota vetopohjaa, mikä toimi kyllä loistavasti! Siitä saa vähän sellaisen pehmeämmän kokonaisuuden kuin keksimurupohjalla.

    Tuossa kakussa oli myös välissä tumma vetopohja ja sen päälle pursotettu marmeladirenkaita! Kannattaa koittaa :)

    VastaaPoista