sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Pieni Daim-juustokakku.


Tämä ohje on mitoitettu halkaisijaltaan 15cm vuokaan!

3 liivatelehteä
2 dl vispikermaa
200g tuorejuustoa
4 rkl tomusokeria
2 rkl vaniljasokeria
2 Daim-patukkaa
1 pötkö Domino-keksejä
30g voita


Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kermaan tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri.
Sulata pehmenneet liivatelehdet joko mikrossa tai pieneen vesitilkkaan kuumaa vettä.
Vatkaa liivatteet ohuena nauhana kaataen kerma-tuorejuusto seokseen.
Pilko Daim-patukat pieniksi paloiksi ja sekoita massaan.

Murskaa Domino-keksit ja sulata voi. Sekoita keksin murut ja voisula keskenään. Painele muruseos vuoan pohjalle ja vähän matkaa reunoille.
Kaada täyte keksipohjan päälle ja laita hyytymään jääkaappiin vähintään viideksi tunniksi.

Taivaallisen hyvää !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti