maanantai 8. syyskuuta 2014

Valkosuklaa-punaherukka juustokakku


Vajaa paketti Digestive-keksejä
80 g margariinia

1 prk kermaa
1 pkt (200g) maustamatonta tuorejuustoa
n.2 dl punaherukoita
130 g valkosuklaata
sokeria
5 liivatelehteä

Murskaa Digestive-keksit ja sekoita joukkoon sulatettu margariini. Painele keksi-margariiniseos irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuorejuusto, soseutetut ja siivilöidyt punaherukat sekä sulatettu valkosuklaa. Mausta sokerilla. Sulata liivatteet pienen vesimäärän kanssa ja kaada ohuena nauhana, samalla vatkaten hyydytettävään massaan.

Kaada irtopohjavuokaan, keksipohjan päälle ja nosta jääkaappiin jähmettymään.

Koristele haluamallasi tavalla.


3 kommenttia:

  1. Hurja kun tuo kakku vaikuttaa hyvältä. Tykkään hyydykekakuista, isä on tehnyt vähän tuon tapaista juustokakkua. Ja oli namia. :3 Muutenkin tää sun blogisi on ihastuttava, niin upeita kuvia upeista kakuista. :)

    VastaaPoista
  2. Ja äääää, en löytänyt sitä sun toista blogia. Annatko linkin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli hyvää! Samalla makea, mutta kuitenkin raikas punaherukoiden ansiosta :) kiitos :') ja http://puzzlelif.blogspot.fi/ on osoite hetki -blogiin :)

      Poista