keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Gluteeniton kinkku-mozzarellapiirakka.


Pohja:

100 g voita
2,5 dl Semperin hienoa gluteenitonta jauhoseosta
0,5 tl suolaa
0,5 dl juustoraastetta
1 rkl kylmää vettä

Nypi pehmeä voi, jauhot ja suola. Lisää juustoraaste ja kylmä vesi. Sekoita tasaiseksi massaksi ja painele jauhotetuin käsin halkaisijaltaan 26 cm irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte:

150g kinkkusiivuja
1 paprika
150 g juustoraastetta
0,5 dl tuoretta persiljaa
Pieni pötkö mozzarellajuustoa
3 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
ripaus mustapippuria
0,5 tl suolaa

Paloittele kinkkusiivut ja paprika. Siivuta mozzarellajuusto. Sekoita kulhossa ruokakerma, kananmunat ja mausteet. Sekoita joukkoon kinkku, paprika, juustoraaste ja silputtu persilja. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja painele täytteen päälle mozzarellajuustosiivut. Paista uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti