maanantai 5. joulukuuta 2016

Luukku 5: Piparimousse.


5-7 annosta

2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
100 g tuorejuustoa
2 rkl tomusokeria
0,5 dl luumumarmeladia
100 g piparimurua

Koristeluun pieniä pipareita

Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi. Vatkaa sekaan maitorahka, tuorejuusto, tomusokeri ja luumumarmeladi. Pyöräytä joukkoon noin 2/3 piparimuruista.
Laita annosmaljojen (itse käytin valkoviinilaseja) pohjille puolet piparimoussesta. Ripottele maljaan kerros piparimuruja ja laita toinen kerros moussea. Ripottele päälle vielä viimeiset piparimurut ja koristele annokset pienillä pipareilla
Moussen kannattaa antaa tekeytyä jääkaapissa muutama tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti