300 g margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1 dl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
2 dl kermaa
Vaniljakreemi:
150 g margariinia
3 dl tomusokeria
2 rkl vaniljasokeria
250 g gluteenitonta maitosuklaata
(valkosuklaapisaroita)
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa sekaan kananmunat yksitellen.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita voi-sokerivaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja kermaa.
Levitä taikina tasaisesti uunipellille ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vaahdota kreemin margariini ja tomusokeri. Mausta vaniljasokerilla. Kun pohja on jäähtynyt kunnolla ( jos pohja on lämmin, niin kreemi alkaa sulamaan), levitä täyte sen päälle. Anna kovettua kylmässä noin puoli tuntia.
Sulata suklaa ja levitä se kovettuneen kreemin päälle. Koristele halutessasi valkosuklaapisaroilla. Anna suklaan jähmettyä kylmässä, jonka jälkeen leikkaa levy paloiksi.
Ja kyllä oli hyvää! <3 Täällä on muuten tosi kivan näköistä nyt :)
VastaaPoistaJee kiitos :3
Poista