lauantai 24. kesäkuuta 2017

Juhannuksen naked cake.



Kakkupohja: 

70g margariinia
0,5 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl vehnäjauhoja
 
Vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon kananmuna.
Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri.
Lisää jauhot voi-sokeriseokseen. Laita 12cm kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

 
Täytteeksi:
 
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
1 rkl tomusokeria
 
passionhedelmä + mansikoita
 
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokereilla. Pilko mansikat lohkoiksi ja leikkaa passionhedelmä keskeltä halki. 

Leikkaa jäältynyt kakkupohja kolmeen osaan. Lusikoi alimmaisen pohjan päälle puolikkaan passionhedelmän sisältö. Levitä päälle noin yksi kolmannes kermavaahdosta. Lisää kermavaahdon päälle vielä mansikkasiivuja ja laita täytteiden päälle keskimmäinen pohjapala. Toista.
Kun kakku on täytetty, levitä loppu kolmannes kermavaahtoa kakun päälle ja sivuille. Koristele mansikoilla ja kukilla.

Aurinkoista Juhannusta ! ♥
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti