tiistai 13. lokakuuta 2015

Vadelmamarmeladit.


n.40 kpl

400 g  pakastevadelmia
2 dl vettä
1 pkt (330g) hillo- ja marmeladisokeria
tomusokeria


Laita vadelmat ja vesi kattilaan. Anna kiehahtaa. Kaada mehu ja vadelmat kulhoon siivilän läpi, etteivät siemenet joudu valmiiseen marmeladiin.
(Vuoraa n.15x15 cm rasia hieman öljytyllä leivinpaperilla.)
Kaada paseerattu vadelma takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon hillo- ja marmeladisokeri.
Anna kiehua noin 20 minuuttia, että seos sakenee. Kaada seos öljytyllä leivinpaperilla vuorattuun rasiaan ja anna hyytyä.
Ota hyytynyt marmeladi pois rasiasta ja leikkaa paloiksi öljyisellä tai vedellä kastetulla veitsellä. Pyörittele palat tomusokerissa.

HUOM. Marmeladien maku paranee, kun maltat odottaa seuraavaan päivään :) Ne kannattaa pyöritellä tomusokerissa vasta vähän ennen tarjoilua, sillä se sulaa ajan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti