4 keltuaista
0,5 dl sokeria
150 g valkosuklaata
1 vaniljatanko
150 g creme fraichea
250 ml flora vanillaa
Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita joukkoon sulatettu valkosuklaa, vailjatangon siemenet ja creme fraiche.
Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi ja lisää massaan.
Kaada seos esim. muovirasiaan ja laita jäätelökoneeseen tai jähmettymään pakastimeen vähintään viideksi tunniksi.
Kokeilin tehdä pitkästä aikaa itse jäätelöä ja nyt en käyttänyt mitään valmista ohjetta. Tästä tulikin ehkä parasta itsetehtyä jäätelöä, mitä olen koskaan syönyt ! Tosi makeaa ja niin pehmeää ! Kesällä tuohon sopisi kaveriksi vaikka tuoreet mansikat raikastamaan makua :)
Nam näyttääpä herkulliselta! :) Blogistasi näyttää löytyvän kaikkea kivaa..täytyy selailla tätä vielä tarkemmin!
VastaaPoistaJa sitä se on ! Kiva kuulla, selaile vain ja jää seuraamaan jos kiinnostaa :)
VastaaPoista